Log på Bliv medlem

Mini-MasterClass

Gardernetværks Mini-MasterClass

Gardernetværks Mini-MasterClass afholdes tre gang årligt for alle værnepligtige ved Den Kongelige Livgarde når de er midtvejs i deres uddannelsesforløb. Formålet er at klæde de unge soldater bedst muligt på til at søge job og vælge karrierevej i det civile liv efter Forsvaret. Simon Bygum der fra sit profesionelle virke har stor erfaring med rekruttering af medarbejdere på flere niveauer står bag Gardernetværks Mini-MasterClass. Simon var tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde på hold DEC10 og har siden bla. brugt flere af sine militære færdigheder til at bygge karriereren. 

Gardernetværks Mini-MasterClass indeholder emnerne:

  •  Sådan bygger du det rigtige CV.
  • Hvordan ser en god ansøgning ud og hvad indeholder den.
  • Hvordan forholder du dig i en jobsamtale.
  • Hvordan vælger du en karrierevej.
  • Hvordan udnytter du det prædikat at være Garder bedst muligt i din fremtidige karrier

Præsentationen kan ikke downloades men åbens til gennemgang på Gardernetværks hjemmeside.

Årsagen er, at materialet ikke må videreformidles. Det er ikke muligt at få fremsendt præsentationen.

Jeg bekræfter mit passive medlemskab af Gardernetværk. Som passivt medlem har jeg adgang til rabatportalen Logbuy, og jeg modtager Gardernetværks nyhedsmail. Mit medlemskab er gratis så længe jeg er passivt medlem og kan til enhver tid opsiges. Hvis jeg ønsker at deltage i Gardernetværks arrangementer skal jeg opgradere til enten standardmedlem som koster 375 kr. årligt, eller til guld medlem som koster 1.250 kr. årligt. Det gør jeg på Gardernetværks hjemmeside, hvor jeg betaler med MobilePay.

Jeg accepterer, at Gardernetværk må sende SMS og nyhedsmails til mig og at min profil vises for de øvrige medlemmer. Jeg bekræfter også, at jeg gerne vil modtage tilbud fra Gardernetværks samarbejdspartnere.