Log på Bliv medlem

Gardernetværks Rabatportal

Sådan tilmelder du dig Gardernetværks Rabatportal via LogBuy!

1) Gardernetværks Rabatportal håndteres af firmaet LogBuy. For at kunne gøre brug af Rabatportalen skal du først registreres hos LogBuy. Det sker ved at du selvstændigt opretter dig via dette link:

Log Ind eller Tilmeld
2) Under knappen “Log Ind” skal du klikke på linjen “eller opret profil nu” hvorefter at du stilles videre til næste side. Her påkræves det at du indtaster følgende: Fornavn, Efternavn, Password, Hjemby, Firma og Lønnummer. Som “Firma” vælger du Gardernetværk og som “Lønnummer” vælger du dit indkaldelsesår. Til sidst skal du accepterer LogBuys betingelser og trykke “opret profil”.

3) Når du har oprettet dig, fremsender LogBuy en anmodning til Gardernetværk hvorefter vi kontrollerer dit medlemskab. Dette sker inde for max 48 timer. Er du medlem accepteres din anmodning med det samme. Er du ikke, kan du tilmelde dig og herefter få adgang til de 3.000 landsdækkende rabataftaler. Er du allerede tilmeldt LogBuy via din arbejdsgiver eller lign. organisation eller forening har du ikke mulighed for at oprette dig igen.

Adgang til rabataftaler på mobilen: Når du er oprettet kan du hente LogBuy´s App hvorfra du har de samme muligheder som på hjemmesiden.

Hvordan virker Rabatterne?

LogBuy rabatterne fungerer på 3 forskellige måder alt efter hvilken type aftale du ønsker at benytte. Der er særligt forskel på fysiske rabatter i butikken og dem du finder online.

1) Fysiske rabatter: Ved at fremvise dit fysiske LogBuy kort i butikker der har rabataftaler med LogBuy, opnås rabatten med det samme. Du kan se i App´en eller i Rabatforpalen hvad den enkelte rabataftale indeholder. Det fysiske kort kan du printe fra din LogBuy profil på Gardernetværks Rabatportal. Kortet kan også fremvises elektronisk via LogBuy´s App.

2) Rabatkoder: Benytter du tilbud fra webshops eller lign. hvor der handles online indtastes en rabatkode hvorefter at rabatten straks fratrækkes prisen. Rabatkoden fremgår automatisk. Ganske enkelt og lige til.

3) Cashback Rabat: Denne rabattype benytter du ved booking af eksempelvis hoteller, biludlejning eller ferierejser. Konkret betyder det at du betaler den fulde pris up front, og når ferien så er afsluttet, sætte rabatten ind på din LogBuy konto i form at reelle kontanter. Du kan herefter trykke ”udbetalt til min konto” hvorefter at alle pengene på din LogBuy konto overføres til din private bankkonto. 

Jeg bekræfter mit passive medlemskab af Gardernetværk. Som passivt medlem har jeg adgang til rabatportalen Logbuy, og jeg modtager Gardernetværks nyhedsmail. Mit medlemskab er gratis så længe jeg er passivt medlem og kan til enhver tid opsiges. Hvis jeg ønsker at deltage i Gardernetværks arrangementer skal jeg opgradere til enten standardmedlem som koster 375 kr. årligt, eller til guld medlem som koster 1.250 kr. årligt. Det gør jeg på Gardernetværks hjemmeside, hvor jeg betaler med MobilePay.

Jeg accepterer, at Gardernetværk må sende SMS og nyhedsmails til mig og at min profil vises for de øvrige medlemmer. Jeg bekræfter også, at jeg gerne vil modtage tilbud fra Gardernetværks samarbejdspartnere.