Log på Bliv medlem

InterForce

Gardernetværk & InterForce

Gardernetværk har med virkning fra årsskiftet til 2018 indgået et strategisk samarbejde med InterForce Danmark. Samarbejdet bygger på grundstenen om at promovere og styrke kendskabet til InterForce og ad den vej øge antallet af støtte virksomheder der officielt ønsker at vise opbakning til et bedre samspil mellem Forsvaret og de private og offentlige virksomheder når det gælder brug af Forsvarets frivillige personel i hjemmeværnet og reserven.

Samarbejdet betyder at Gardernetværk promoverer InterForce via blandt andet de digitale medier. Samtidig opfordres de af Gardernetværks medlemmer som er enten virksomhedsindehavere eller beslutningstagere til at oprette en moralsk støtteerklæring til InterForce.

Samarbejdet betyder også at Gardernetværks medlemmer for adgang til udvalgte InterForce arrangementer. Denne adgang vil være med til at give et bedre indblik i hvad InterForce står for således at medlemmerne på den baggrund kan opfordre sin arbejdsgiver til at indmelde virksomheden med en støtteerklæring til InterForce. De udvalgte arrangementer hos InterForce vil være opdelt til standard og guldmedlemmer med fordeling over hele Danmark. Alle arrangementerne vil være tilgængelige på Gardernetværks hjemmeside sammen med vores egne arrangementer. Tilmelding til InterForce arrangementer skal ske efter anvisningerne og som udgangspunkt direkte til InterForce. Der vil være et begrænset antal pladser ved alle InterForce arrangementer og disse er efter først-til-mølle princippet.

Tilmeld din virksomhed med en moralsk støtteerklæring her: InterForce.dk/sign-up/

InterForce formål er:

InterForce er et samarbejde mellem forsvaret og den private og offentlige sektor om forsvarets brug af reserven og Hjemmeværnets frivillige, samlet benævnt Reservestyrken, således at samfundets samlede ressourcer udnyttes bedst muligt. InterForce formål er at forbedre forholdene for de medarbejdere, der har både en militær og civil forpligtelse.

InterForce vision er:

InterForce arbejder for at udvikle forståelse og relationer mellem forsvaret og den private og offentlige sektor og derved fremme samarbejdet mellem disse.

InterForce arbejder for at udbrede kendskabet til de kompetencer, som Reservestyrkens medarbejdere har fra forsvaret. Tilsvarende arbejder InterForce for, at man internt i forsvaret har kendskab til Reservestyrkens civile kompetencer.

InterForce arbejder for, at den private og offentlige sektor er positiv over for at bevilge medarbejdere fra Reservestyrken perioder af frihed til militær tjeneste.

Middel:

Bygge bro og styrke alliancen mellem forsvaret og den private og offentlige sektor via relationsbyggende arrangementer og anden kommunikation. Forsvarschef General Bjørn Bisserup og fhv. minister Søren Gade er formænd for InterForce landskomité.

Se mere om InterForce Danmark her: InterForce.dk

Michael Klitvad

GULD

Den Kongelige Livgarde
HDI Danmark Adm. Direktør, Generalagent

Clauss Elmvang

GULD

Den Kongelige Livgarde
HOLMRIS B8, Key Account Manager

Peter Ø. Mortensen

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Kimbrer Lines ApS Produkt/IT chef

Claus Gram Aagren

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Telebranding - CrossFit Aros og R&S KItchen Adm. Direktør og Ejer

Hans-Christian Rørvang

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Copenhagen Airports Head of Security Airport Guard

Tom Damgaard

GULD

Den Kongelige Livgarde
Damgaards Vinhandel Vinhandler

Kim Pichard Nielsen

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
it-r - we make IT easy Direktør

Morten Klitvad

GULD

Den Kongelige Livgarde
Codan Forsikring Strategic Relationship Manager

John Martinussen

GULD

Den Kongelige Livgarde
Voksewerk Selvstændig virksomhedskonsulent

Christian Laursen

GULD

Den Kongelige Livgarde
KRIFA Netværks og Ledelseskonsulent

Lars Hinrich

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Rationel Service A/S Ejer

Martin Schradieck

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Dliver CEO

Jesper Dünweber Darre

GULD

Den Kongelige Livgarde
Human Capital Group, Partner

Janus Engelund

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
G4S A/S Business Development Manager

Flemming toft Andersen

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Feriepartner Danmark A/S, Adm. direktør

Jimmy Luu

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Livgarden - ansat, Sergent

Alexander Damsgaard Jensen

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Den Kongelige Livgarde Vagtgående garder

Johan de Renouard

STANDARD

Den Kongelige Livgarde
Operators Coffee Club, Co-Founder

Jeg bekræfter mit passive medlemskab af Gardernetværk. Som passivt medlem har jeg adgang til rabatportalen Logbuy, og jeg modtager Gardernetværks nyhedsmail. Mit medlemskab er gratis så længe jeg er passivt medlem og kan til enhver tid opsiges. Hvis jeg ønsker at deltage i Gardernetværks arrangementer skal jeg opgradere til enten standardmedlem som koster 375 kr. årligt, eller til guld medlem som koster 1.250 kr. årligt. Det gør jeg på Gardernetværks hjemmeside, hvor jeg betaler med MobilePay.

Jeg accepterer, at Gardernetværk må sende SMS og nyhedsmails til mig og at min profil vises for de øvrige medlemmer. Jeg bekræfter også, at jeg gerne vil modtage tilbud fra Gardernetværks samarbejdspartnere.