Log på Bliv medlem

Kontingent

Årlig kontingentbetaling til Gardernetværk og ophævelse af betaling.

Alle som er medlem af Gardernetværk enten som standardmedlem eller GULD medlem betaler et årligt kontingent. Det er 375 kr. for standardmedlemmer og 1.250 kr. for GULD medlemmer. Beløbet er inkl. 25% moms. Passivt medlemskab er gratis.
Alle standardmedlemmer som er tilmeldt før 01.08.2019 vil få en kontingent stigning pr. 01.01.2020 til 375 kr., ved først kommende medlemsbetaling derefter. (dette oplyst her på siden den 18.08.2019)

Det årlige medlemskontingent betales via Betalingsservice eller MobilePay. Dette sker automatisk ved tilmelding på hjemmesiden eller via vores App på Iphone eller Android, for at sikre lavest mulige administrationsomkostninger.

Udmeldelse af Gardernetværk

Gardernetværk er ikke interesseret i medlemmer som ikke ønsker at være en det af fællesskabet. Derfor er det meget let at melde sig ud. Medlemmet skal blot sende en mail til info1@gardernetvaerk.dk, oplyse medlemsnummer og navn. Samtidig skal det oplyses om man ønsker at overgå til passivt medlemskab som er gratis, eller helt vil slettes af Gardernetværk.

ALLE som har tilmeldt sig Betalingsservice eller MobilePay og som ikke længere ønsker at betale medlemskab af Gardernetværk SKAL senest den 15. i måneden før den kommende betaling, meddele dette til Gardernetværk på info1@gardernetvaerk.dk med oplysning om medlemsnummer og navn. Derefter vil vi sikre at man ikke vil blive opkrævet medlemsgebyr i den kommende måned. Når man ikke at blive slettet kan beløbet blive tilbageført til sin konto ved at henvende sig til sin bank. Dette SKAL dog ske senest 7 dage efter den 1. i måneden.

Gardernetværk ønsker kun at have tilfredse medlemmer, derfor kan man altid melde sig ud. Vi giver dog ikke pengene tilbage midt i en 12 måneders medlemsperiode. Med andre ord, alle som har betalt via Betalingsservice og MobilePay kan få tilbageført sin indbetaling op til 7 dage efter beløbet er trukket i banken. Derefter er betalingen bindende for de kommende 12 måneder. Det syntes vi er en fair aftale.

Jeg bekræfter mit passive medlemskab af Gardernetværk. Som passivt medlem har jeg adgang til rabatportalen Logbuy, og jeg modtager Gardernetværks nyhedsmail. Mit medlemskab er gratis så længe jeg er passivt medlem og kan til enhver tid opsiges. Hvis jeg ønsker at deltage i Gardernetværks arrangementer skal jeg opgradere til enten standardmedlem som koster 375 kr. årligt, eller til guld medlem som koster 1.250 kr. årligt. Det gør jeg på Gardernetværks hjemmeside, hvor jeg betaler med MobilePay.

Jeg accepterer, at Gardernetværk må sende SMS og nyhedsmails til mig og at min profil vises for de øvrige medlemmer. Jeg bekræfter også, at jeg gerne vil modtage tilbud fra Gardernetværks samarbejdspartnere.