Log på Bliv medlem

Flere medlemsfordele

Promover dig selv eller din virksomhed

Som Guldmedlem har du mulighed for at promovere dig selv eller din virksomhed gennem et LinkedIn post på Gardernetværks LinkedIn side. Vi tilbyder vores Guldmedlemmer et post om året-
For at benytte dig at dette skal du skrive til Frederik@Gardernetvaerk.dk

Søg bolig gennem Gardernetværk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ER DU BOLIGSØGENDE

Vi tilbyder alle medlemmer af Gardernetværk, at i kan lave et opslag på vores Facebook side om at i søger bolig. Du kan læse mere nedenfor om hvilke informationer vi skal bruge.

Generel Information:
Navn:
Email (den du har registreret til dit Gardernetværk medlemskab, så vi kan finde dig i vores medlems database):
Indkaldelses hold:

SAMT:
Kort beskrivelse af dig selv samt din situation.
Hvad du søger,  Størrelse, Område, Budget, Tidsperspektiv, mm.

Inkluder gerne et billede som vi kan bruge i opslaget.
Skriv til os via Facebook hvis du øsnker at benytte dig af dette

PROMOVER DIG SELV ELLER DIN VIRKSOMHED PÅ LINKEDIN

For Guldmedelmmer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jeg bekræfter mit passive medlemskab af Gardernetværk. Som passivt medlem har jeg adgang til rabatportalen Logbuy, og jeg modtager Gardernetværks nyhedsmail. Mit medlemskab er gratis så længe jeg er passivt medlem og kan til enhver tid opsiges. Hvis jeg ønsker at deltage i Gardernetværks arrangementer skal jeg opgradere til enten standardmedlem som koster 375 kr. årligt, eller til guld medlem som koster 1.250 kr. årligt. Det gør jeg på Gardernetværks hjemmeside, hvor jeg betaler med MobilePay.

Jeg accepterer, at Gardernetværk må sende SMS og nyhedsmails til mig og at min profil vises for de øvrige medlemmer. Jeg bekræfter også, at jeg gerne vil modtage tilbud fra Gardernetværks samarbejdspartnere.